over ons

Meer dan beweging

Bij Unite Fit is iedereen welkom om te sporten onder zijn of haar voorwaarden. We hebben voor ieder wat wils en zijn er voor elke doelgroep kids, jeugd, ladies only en men. Unite Fit zet zich voor 100% in om je te helpen bij het behalen van je persoonlijke doelstelling. De naam Unite Fit zegt het al met onze trainingen in combinatie met de workouts willen we fitheid bereiken.

Conditie opbouwen, krachtige trainingen en een gezonde voeding is waar wij ons op concentreren. We maken het onze leden graag gemakkelijk en brengen inspanning en ontspanning bij elkaar. Hierdoor beleef je plezier en verleg je op een gezonde manier je grenzen en ervaar je snel succes. Door ons gevarieerde aanbod en professionele begeleiding kom je sporten en blijf je sporten.

Video afspelen

Doelen behalen

Jouw doel is voor ons een missie. Wij willen samen met jou de gestelde doelen behalen en dit kunnen we bereiken door de juiste aanpak. Zie hieronder een impressie die bijdragen aan jouw doelen.

0
gemotiveerde trainers
0
Voedseldeskundigen
0
jaar ervaring
0
manieren van aanpak

Aanbod

Het behalen van een doel kan makkelijker en leuker zijn waneer je meerdere zaken samenvoegt. Bijvoorbeeld een omgeving waar jij je thuisvoelt en een breed aanbod van activiteiten waardoor jij het maximale uit jezelf haalt. 

Alle doelgroepen

De leuke sfeer hebben we onder meer te danken aan onze leden, het feit dat iedereen welkom is en dat we er voor elke doelgroep zijn; kids, jeugd, ladies only en men.

Agressietraining

Bij agressietrainingen worden verschillende manieren en technieken behandeld om agressie te vermijden of juist agressie tegen te gaan.

Groepslessen

Naast toegang tot gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur, kun je ook kiezen voor een activiteit in de vorm van een groepsles zoals bootcamp.

Persoonlijke coach

Een eigen coach op het gebied van sport, bewegen en voeding bezit onder andere ook de kwaliteiten van een motivator, mental coach en sportmaatje.

Partners

UniteFit spant zich in om ervoor te zorgen jij jouw doelen behaalt. Dit doen wij door een breed aanbod aan activiteiten beschikbaar te stellen maar ook door samenwerkingen aan te gaan met partners. Samen met onze partners willen wij zo toegankelijk mogelijk zijn om onze doelgroepen te dienen.