JONGENS

Kickboksen

Kan jij het aan?

Kickboks training voor de jeugd en volwassenen bij UniteFit is voor iedereen mogelijk. De jeugd van 4 t/m 15 jaar kan bij UniteFit op een leuke en speelse manier kennis maken met deze geweldige sport. De basis van de training voor de beginnende jeugd is kickboksen, waarbij we vanaf de basishouding combinaties gaan maken van stoot- en traptechnieken. Tijdens techniektraining wordt ook gewerkt aan verdediging, zoals blokken, weg stappen, bukken en weg draaien. Ook gaan we werken op de zak en op een beheersbare manier sparren met elkaar. Hierbij staat veiligheid en leren van elkaar op de eerste plaats.

Bij UniteFit leer je op een actieve manier met lichaam en geest bezig te zijn. Je leert jezelf verdedigen, wordt weerbaarder en krijgt meer zelfvertrouwen. Tegelijkertijd leer je jouw eigen grenzen en die van een ander kennen en respecteren en krijg je een stukje discipline mee.

Elke training begint met een warming up zodat je lichaam en geest geactiveerd worden om lekker bezig te zijn met de training. Na de warming up bouwen we de training op en na de training sluiten we af met een cooling down.

KICKBOKS LESTIJDEN:
JEUGD JONGENS 4+
MAANDAG
WOENSDAG
VRIJDAG
JEUGD JONGENS 9+
MAANDAG
WOENSDAG
VRIJDAG
JEUGD JONGENS 13+
MAANDAG
WOENSDAG
VRIJDAG
JEUGD JONGENS
ZONDAG

Fitness & bootcamp

Kan jij het aan?

Fitness is erop gericht je lichaam in een goede conditie te brengen en te houden. Fitness kent twee categorieën, cardiotraining en krachttraining. Met cardiotraining creër je uithoudingvermogen en krachttraining helpt je bij de opbouw van spiermassa.

De cardiotraining is gericht op het verbeteren van je conditie. Je werkt aan je lenigheid, coördinatie en snelheid. De loopband en de spinningfiets zijn voorbeelden van apparaten die hiervoor geschikt zijn. Het bewegen met behulp roeitrainer is ook geschikt voor het opbouwen van je conditie.

Tijdens de krachttraining werk je aan je conditie en doe je oefeningen die je spieren verstevigen. Je maakt korte en explosieve bewegingen waarbij je fitnessapparaten kunt gebruiken.

WORD NU LID