Bootcamp

BOOTCAMP​

Kan jij het aan?

Een bootcamp training is een spierversterkende trainingsmethode in groepsverband die op dit moment ontzettend populair is, UniteFit biedt dit aan bij genoeg animo aan vrouwen en kids.

Vrouwen
De meeste vrouwen willen geen brede schouders, grote borstkast en enorme biceps. Natuurlijk willen we dat het bovenlichaam hier en daar wat strakker kan, maar meestal ligt de prioriteit bij de buik, billen en benen. Nu is de mogelijkheid om dit gewenste resultaat te bereiken door middel van een bootcamp training waarbij de vrouwen gezamenlijke uitgangspunten, uitdagingen en doelen hebben. Onder begeleiding van een professionele bootcamp trainer/coach zullen wij samen die doelen behalen.

Wij gaan ons focussen op de lunches, squats, crunches en crossfit die het gewenste resultaat bieden aan de bovenlichaam, waaronder core, buik, billen en benen.

Kids
Speciaal voor Kids is er een military bootcamp training ontwikkeld. Kinderen zullen samen de bootcamp moeten doorstaan. Ze oefenen op verschillende sporttechnieken en ontwikkelen motoriek en coördinatie. Binnen een paar weken is je kind spelenderwijs sneller en sterker.