KICKBOKS

KICKBOKS

Trainen totdat je niet meer kan in onze dojo!

Kickboks training voor de jeugd en volwassenen bij UniteFit is voor iedereen mogelijk. De jeugd van 4 t/m 15 jaar kan bij UniteFit op een leuke en speelse manier kennis maken met deze geweldige sport. De basis van de training voor de beginnende jeugd is kickboksen, waarbij we vanaf de basishouding combinaties gaan maken van stoot- en traptechnieken. Tijdens techniektraining wordt ook gewerkt aan verdediging, zoals blokken, weg stappen, bukken en weg draaien. Ook gaan we werken op de zak en op een beheersbare manier sparren met elkaar. Hierbij staat veiligheid en leren van elkaar op de eerste plaats.

Bij kickbokstraining voor de volwassenen werken we aan techniek met trappen, stoten, bewegen, grenzen verleggen, opbouwen van conditie, krachtig en explosief reageren. Er wordt ook getraind op de zak, pads en kussens. Ook is er een mogelijkheid om op een verantwoorde manier met elkaar te sparren. Wil je een stukje verder of heb je ambitie dan is het ook mogelijk om aan te sluiten bij ons wedstrijdteam.

Bij UniteFit leer je op een actieve manier met lichaam en geest bezig te zijn. Je leert jezelf verdedigen, wordt weerbaarder en krijgt meer zelfvertrouwen. Tegelijkertijd leer je jouw eigen grenzen en die van een ander kennen en respecteren en krijg je een stukje discipline mee.

Elke training begint met een warming up zodat je lichaam en geest geactiveerd worden om lekker bezig te zijn met de training. Na de warming up bouwen we de training op en na de training sluiten we af met een cooling down.

KICKBOKS LESTIJDEN:
HEREN
MAANDAG
WOENSDAG
VRIJDAG
ZONDAG
LADIES ONLY
MAANDAG
DINSDAG
WOENSDAG
DONDERDAG
VRIJDAG
ZATERDAG